Roayl Paradise Logo

COVID-19

Το Royal Paradise Resort & Spa προσαρμόζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των πελατών αλλά και των εργαζόμενων.

Παρέχουμε το fast check in, υποδοχή σε υπαίθριο χώρο, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους.

Τα κυριότερα μέτρα είναι:

ΥΠΟΔΟΧΗ

Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων και απολύμανση με το σύστημα του Όζοντος O3.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Πακέτο καλωσορίσματος με welcome drink και προϊόντα απολύμανσης. Όλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως περιοδικά, φυλλάδια, αφαιρούνται από τα δωμάτια.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Στο Royal Paradise δημιουργήσαμε  εξειδικευμένη ομάδα απολύμανσης που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων και την απόλυτη αποστείρωση με το σύστημα Όζοντος O3.  Επίσης ειδικεύεται στον καθαρισμό δωματίων με ύποπτες ή επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωνοϊού. Στην περίπτωση όπου οι δυνητικά άρρωστοι δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κέντρο υγείας ή το πλησιέστερο νοσοκομείο δημιουργείται ξεχωριστός χώρος με αυστηρά μέτρα  απόστασης και πληρότητας για τα δωμάτια και διεξάγεται ειδικός καθαρισμός.​

ΕΣΤΙΑΣΗ

Στο Royal Paradise η χαρά του φαγητού αποτελεί σημείο κατατεθέν. Οι μπουφέδες διατηρούνται γιατί αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και εκτιμώνται πάρα πολύ από τους φιλοξενούμενούς μας. Πλέον θα διαθέτουν περισσότερες μεμονωμένες μερίδες,  περισσότερα προϊόντα και οι υπέροχες συνταγές του Chef με live cooking.

Παρέχονται οι a la carte επιλογές στο εστιατόριο Elea, τα εξαιρετικά Snack στο Pool & Beach Bar AIolos καθώς και το εξαιρετικό In Room Dining του ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του εικοσιτετράωρού .

Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας, τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους φιλοξενούμενους. Ισχύουν τα ωράρια πρωινού και δείπνου εξαιτίας της μείωσης χωρητικότητας των εστιατορίων. Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι ακόμη πιο αυστηρός. Τα τραπέζια καλύπτονται με τραπεζομάντηλα απολυμασμένα με O3 και τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται στο τραπέζι. Τα μαχαιροπήρουνα αντικαθίστανται με αυξημένη συχνότητα και ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους.

ΠΑΡΑΛΙΑ & ΠΙΣΙΝΑ

Σε κάθε δωμάτιο αντιστοιχεί η δική του ομπρέλα ή gazebo στην παραλία ή στην πισίνα καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του πελάτη. Υπάρχει το ατομικό service με όλα τα ποτά και τα εξαιρετικά Snack.

Η μεγάλη αμμώδες παραλία του Royal Paradise επιτρέπει μεγαλύτερες αποστάσεις χωροθέτησης των ομπρελών 5 μέτρων μεταξύ τους και καθισμάτων, διαχωρισμό ανά ομάδες (οικογένειες, ευπαθείς ή μη) από αυτές που προδιαγράφονται.​

Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας και των υδρομασάζ αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.

Γίνεται απολύμανση πριν από κάθε χρήση του πελάτη αλλά και σε τακτά διαστήματα υπάρχουν απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Δεν προσφέρονται υπηρεσίες: γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα

Με τη δημοσίευση του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων η διεύθυνση του Royal Paradise δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του.

ESPA Antagonistikotita
BOOK NOW!