ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
FULL MENU
ROYAL SENSES SPA
ROYAL SENSES SPA

Ανακαλύψτε στο Royal Paradise Beach Resort & Spa, μία μοναδική όαση αρμονίας και αναζωογόνησης για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή, μακρυά από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Με απόλυτο σεβασμό στη προσωπική σας χαλάρωση και σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, δημιουργήσαμε ένα χώρο spa που να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος.

Το Royal Spa, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή κέντρα αισθητικής, θεραπειών και χαλάρωσης εξοπλισμένο με τα πιο ενδεδειγμένα μηχανήματα και συσκευές ανανέωσης και το προσωπικό του απαρτίζεται από εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές και αισθητικούς.

Κάθε περιποίηση αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση με απώτερο σκοπό την ευεξία, την αναγέννηση, την χαλάρωση και απόλυτη ηρεμία, συνδυάζεται με τεχνικές χειρονακτικού μασαζ οι οποίες διεγείρουν ελαφρά συγκεκριμένες ζώνες απόληξης νεύρων, αποτοξινώνουν απαλά, ενώ ταυτόχρονα τα φυσικά συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούνται προσφέρουν την αναζωογνητική τους δράση.